Výrobcovia / značky
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ochrana osobných údajov

Úvod INFORMÁCIE Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.smservis.sk, SM SERVIS s.r.o., Horská 1311/6, 95806 Partizánske, IČO 48074578,   kladie dôraz najmä na seriózne vybavovanie Vašich objednávok a ochranu osobných údajov poskytnutých pri objednávaní.  Pre maximálnu bezpečnosť transakcií spojených s objednávacím procesom a jeho vybavovaním, ako aj doručovaním tovaru boli v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov  prijaté opatrenia k ochrane údajov poskytnutých v objednávacom procese a ochrane Vášho súkromia s prihliadnutím na komfort doručovania tovaru a bezpečnosť jeho uhradenia.

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.smservis.sk prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov nakladá v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.  Všetky informácie o našich zákazníkoch sú využívané v nutnom rozsahu pre vybavenie objednávky a sú uchovávané v súlade s platnými zákonmi Slovenskej republiky.

V zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov prevádzkovateľ internetového obchodu www.smservis.sk neposkytne získané osobné údaje tretej strane. Výnimku tvorí poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému prepravcovi, za účelom doručenia zásielky.

 

V zmysle § 28  Zákona č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov sa prevádzkovateľ internetového obchodu www.smservis.sk zaväzuje,  na základe zákonom stanovenej formy žiadosti zákazníka, bez zbytočného odkladu vykonať likvidáciu - vymazanie jeho osobných údajov zo svojej databázy.

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.smservis.sk si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia servera neznámym páchateľom - hackerom.

Copyright 2015 - 2017 © TOP PRODUKTY, SKVELÉ CENY, RÝCHLE DODANIE - smservis.sk